Pages

Thursday, January 1, 2015

what up me?

Posted by ika sulaika at 10:24 PM 0 comments
Hello peeps! Maaf kalau penulisan blog aku tak kemas. Bukan salah aku ok. bukan bukan. phohe aku tak bole enter. sadis kan? ok poor me and who care? ok mukadimah habis. first of all selamat masuk ke tahun 2015. hopely everything gonna be fine. peace no wars. ok what up me? ok lebih kurang sebulan yang lepas ioll dah habis spm dalam aliran sains tulen. alhamdulillah. nak kata ok ke tak tu..... idk. ihiks! well perkembangan sekarang ioll sedang bergiat secara half aktif half pasif dalam berbisness kecil-kecilan. kecil macam ioll lah you. ihiks. k gedik giler. ok apa aku jual?! ni yang nak habak ualls. i ada jual bb cream seqy beauty! pernah dengar? comfirm tak kan. yes because this is new product. tapi how if i say seqy beauty itu company kak sepet as known as kak zuhana. kenal? tak? adoi!  dia tu blogger popular meletops lah! ok meh aku bagi link. sepet88.blogspot.com. search tau! ok soon aku akan cerita apa jadah lah bb cream seqy beauty ni. best ke idok? mahal ke idok? ada testimoni ke idok? later yaaa. peaceeee ihiks. aku baru je start bisness ni dalam sebulan dan alhamdullilah aku berjaya jual beberapa botol. thanks my beloved customers. muahh muahh sikit. ok! selain dari tu what up lagi erk? ok aku dah kerj dekat sy enterprise dalam 2 minggu. sy enterprise? pff nama nak gah je padahal orang tempatan duk sebut sebut kedai dua hinggit je ualls. usah lah gebang nya ika. ihis. ok ni nak cerita benda yang kelakar lah. ualls before ni iolls tak pernah kerja ok. iolls memang tak reti. orang kata polos atau bahasa kasar sikit gonjeng mak aii. gitu ~ then, iolls kerja sensorang. ye sensorang without freinds. how can kan? pepolos macam aku kerja sensorang. ko dah kenapa? ahaks. and guess what? dunno?  ok let me tell ualls. first day iolls kerja...menangis iolls ualls. menangis! sebab.... idk! idk! idk! ok ok jangan gelak. nanti Ku merajuk payah engko nak pujuk kan?. ok guys kematuuuu jari iolls taip entry pakai phone  penat! ok. bye bye. 
 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal