Pages

Monday, October 14, 2013

5 things about me that people do not know

Posted by ika sulaika at 2:30 PM


me in 2011 or 2012. which one yaaa ? i dunno

Kadang2 orang yang paling kita rapat pon tak tahu kita macam mana sebab hanya kita seorang yang tahu diri kita. Pernah dengar konsep pendam atau sembunyi? yaaaaa. Mungkin konsep tu 30% dalam diri aku hehehehehe. Kadang-kadang jugak , kita sendiri pon tak paham dengan diri kita. Kelakar. Yang pasti Dia kenal dengan diri kita.

Orang tahu aku macam ni macam ni tapi orang tak tahu yang macam ni macam ni tuh ade macam tuh macam tuh. hahaha. And akhirnya orang akan cakap 'oooooooh..'

1. Pendiam

Nak gelakkan ? hahaha. Aku pon tak percaya yang aku ni pendiam.OK sebenarnya more kepada pendiam bila tak kenal atau tak rapat. Bila dengan orang yang aku rapat .. aku akan jadi seorang yang ceria ecehhhhh~~ Bila aku tak rapat memang jarang nak cakap apa-apa.Sampaikan orang lebel aku sombong.Yelah , kadang2 muka aku ni macam.... .

2. Susah nak jatuh cinta

Hahh macam tak percaya aku taip ni :o . Setahu orang , aku ni ramah dengan lelaki. Tergedik-gedik dengan lelaki and whatsoeva. Pernah sekali tuh orang cakap aku gedik.SEkali ke ? hahaha. Walaupon aku ramah dengan lelaki tapi hakikatnya aku tak rapat dengan diaorang dan aku tak rasa aku ramah. Bila orang tanya "bff lelaki siapa?" dan aku akan cakap "tak ada". Aku ramah dengan lelaki just masa berbual kosong je. Just that time. So i think , aku susah nak jatuh cinta even ramai kod aku minat huahuahua. Minat muka je.Orang nya tidok!

3. Banyak tukar fikiran

Aku bukan lah seorang yang tetap pendirian. Selalu sangat berubah! Benda ni more kepada life aku lah. Nak kata tak ada matlamat tuh bukan kod. Aku ada tapi tak spesifik. Mungkin kod hehehe

4. Low confidence

Siapa yang cakap aku high confidence , you are totally wrong. Im not -_- . Sometimes , aku suka berkurung dalam bilik and talk to myself in mirror.Tuh cara aku nak kembalikan semangat dan kembali fikir positif. Dalam setahun berapa kali aku buat erk

5. Lembik

Aku bukan budak bagus k. Bukan. Nampak kental dekat luar tapi lembik kat dalam. Hehe part lembik ni macam conclusion 4 point kat atas. lalalala~



I miss this green cloth ;(

0 comments on "5 things about me that people do not know"

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal