Pages

Monday, February 1, 2016

Come Back

Posted by ika sulaika at 11:56 PM

Assalamualaikum

Lama dah tak update blog ini. Memang sengaja je update sekali setahun. Ok. Sekarang dah officially 19 years old. Last bergiat aktif dalam blogging rasa nya masa 16 tahun. wow. perbezaan umur yang ketara. Never mind. That time netbook 1 Malaysia hancur di makan anai-anai. Maka maaf lah Pak Jib. Anda baru menjalankan dasar Transformasi negara pada ketika itu dan kemudiannya netbook berkecai dua. sedihnya. Kalau ada update pon , alaaa sekadar taip dekat phone. Apa sangat yang boleh. Aku nak masukkan gambar pon kene sekat. Nak taip banyak banyak pon jari dah kematu. Sampaikan berhabuk blog aku  2 tahun tak berupdate padahal dulu kemain kau batak hot keje nak update je. Reader enggak ada juga ya. Hahaha.


Hah! Ini dia. Baru lah berkesempatan nak masukkan gambar terbaru. I am officially 19 yeols ye.  Lepas ni dah jangan harap kau nak dapat belas belas lagi. Kirim salam. Tahun depan kita main puluh puluh sampai ajal. Hahaha.

Memandangkan dah beli laptop baru , maka nya habislah lepas ni kerja nak meng update blog je. Nak cerita semua benda. No. Bukan semua tapi nak lakarkan cerita cerita untuk tatapan hari dewasa nanti. Ketahui lah. Sulaika yang remaja sangat nakal. Nakal nakal pon manja jugak. Menggedik? ah ye. gedik juga. Kalau dulu ada blog sebab nak batak hot ajet ajet Irine Nadia Marcello. Sekarang dah besar panjang , penampar aku bagi kalau tak ubah rasional otak.

Rasa macam tak ada hal kod kalau aku nak tulis hal yang privacy pon dekat sini. Memandangkan blog dah macam nyawa nyawa ikan. Hahaha. Hello! ni zaman membatak dekat instagram beb. Tak main blog. Karangan wei. Karangan. Siapa yang suka buat karangan? baca karangan? oh no. semestinya bukan aku jugak.

Kalau aku update pon rasa nya tak ada siapa sedar kod. Jadi. Here. Buku cerita tatapan dewasa.




Tajuk come back. Tak sah lah kalau tak update pasal diri sendiri yang terbaru. Ok let begin.

Masih lagi memegang nama yang sama. Sulaika binti Mohd Yazid as known as ika but some people call me Aika. Berusia 19 tahun. Merupakan pelajar sem 2 aliran Geografi Sastera di Pra Universiti no 3 negara. Hobi berangan semestinya , melayari social network yang malangnya dah di uninstall dari phone 2 hari lepas dan i hope belajar boleh jadi hobby walau tak buat hahaha. Cita cita tak ada disebabkan minat yang dalam lah jugak dalam broadcasting dulu mula pudar. Sekarang kalau tanya "doeeeeee cita cita apa'' , maka nya ''cikgu lah kod hahahaha''.

Sekarang apa yang aku sedang buat? Ok buat buat ada orang tanya. Biar aku jawab.



Sekarang berada di sem 2 , jadi benda yang paling sibuk untuk sem ini adalah KERJA KURSUS PENGAJIAN AM , kerja kursus Sastera , kerja kursus bahasa Melayu , belajar untuk sem 2 dan mungkin sedikit tugas majlis perwakilan pelajar pra universiti. Oh whatever. ah? apa? kenapa kk am di capital kan? oh ye. Sebab tu paling susah. Brrr cikgu nya sangat rigid. Sangat perfecto! aku pening pening lalat. Lepas kajian Am aku siap , i will story it here. Mana tahu boleh jadi reference student bawah usia aku pulak.






0 comments on "Come Back "

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal