Pages

Friday, June 28, 2013

First post for third blog

Posted by ika sulaika at 11:06 PM



Cantik tak blog ni ? penat nya edit blog ni tau ! Ok lets start . Url blog ni babypinkbabyblue.blogspot.com . Nama blog ni Minnie Girl Diary online . Actually malu nak pakai 2 nama tu tapi tak pe lah . Sesuai lah dengan kebudak-budakkan aku. Ini blog ketiga. lets say jyeahhh ! Aku tak kan bagitau sapa2 about blog ni . Sapa jumpa , rezeki dia lah tu . First blog dah padam . Second blog private . Third blog public . Ni semua kerja Dzul Hakim hehe . Kalau tak disebabkan dia minta tolong aku buatkan blog sukan dia , takde nye aku rajin buat blog childish aku ni hehehe . Thanks bro ! Aku pelik kan ? Mak aku cakap , aku obses dengan blog . Mana ada . Aku cuma suka menulis je . Suka . If karangan ..... emmmm . Eh one more thing , some entry dekat second blog akan aku copy masuk sini if bersesuaian. Warning !!! perkara rahsia aku tak tulis kat sini err :P 

k bye



0 comments on "First post for third blog"

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal