Pages

Saturday, September 7, 2013

Mengurus

Posted by ika sulaika at 5:42 PM


https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/1236273_516117825131876_1701897831_n.jpg

Dah akhir tahun ni , memang agak sibuk. Nak siapkan itu nak siapkan ini. Now , aku dengan geng yang comel tengah bertungkus lumus siapkan majalah sekolah. Hari ni pon , baru je habis kursus pengawas lepastu terus sambung Kira duit gambar kelas budak2 Seri Pinang. Woah beratus ! Ingatkan nak kerja akhir tahun ni tapi ... mungkin akan terganggu sikit memandangkan aku kene datang sekolah December ni. Well , tahun depan nak lancarkan Frog VLE. Aku assistant tau ! Awal bulan oktober dah nak periksa. Tapi kerja kursus Akaun baru nak buat . Toyai ? 

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/1234057_290128407796051_33222403_n.jpg

Aku seakan bosan dengan kerja kewartawanan. Pengejar. Pengejar cerita ! huhhh~ Tapi aku tak tolak kalau cikgu bagi lagi job cengini. Untuk jadikan cita2 no way!



Kain pon tak lipat lagi. Sapu rumah belom. Kemas bilik belum.Buang sampah pon belom.Study Akaun rumah umie terpaksa cancel. Woah sibuk sangat lettew.Padahal sibuk main internet.Memang nak kene campak netbook ni. Aku suka life aku sekarang. Sibuk sibuk sibuk. Tak tak aku tak merungut ataupon perli. Aku jujur , aku suka sibuk2 ke sana ke sini. Otherwise , aku akan main internet berjam2. Kau pikir seronok main internet. Boring wei! Tak ada life.

From facebook aku : 

Myra Fiqah ni seyes aq cakap dia tak hipokrit,tak plastik,be herself. Aq adore dengan dia
Tapi aku diperbuat dari tanah bercampur plastik sikit. Jadi aku agak hipokrit,plastik dan agak control habit.Tapi sedawa tetap err..tetap!

Classmateboy : pehh tak prnh aq jmpe pompun sedawa kuat mcm nih.
makcik : kus semangat
ila : kau nih betina ke jantan


Eh , kak sepet dah khawin. Dah hagak dah. Ok kak sepet Congratulation yaa~

http://3.bp.blogspot.com/-jg2a6XKqxko/UiSsnX_RuuI/AAAAAAAAkY8/PffG0Dmd-wU/s640/64439_624475940917483_1805375321_n.jpg

0 comments on "Mengurus"

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal