Pages

Saturday, August 24, 2013

Irine Nadia Marcello's blog

Posted by ika sulaika at 12:14 AM



Hye guys , 

Blog Irine nadia memang meletop pada aku. Kalau boleh dan .... mesti boleh lah , aku nak ikut macam irene. Blog dia complete tentang cerita dia dari tingkatan 4 sampai lah jadi ibu. Benda yang dia update pon sejarah hidup yang penting. Yang boleh mengambarkan diri dia. So , ituh baru nama nya diary ! Benda yang remeh temeh tak payah tulis *macam sekarang nih aku tengah buat* ... dah dah dah malas nak update bende remeh temeh ni *eksennn*

Galeri Irine nadia 16-21 tahun

 http://3.bp.blogspot.com/_gyGAi3CwcRY/STo6kXEN7RI/AAAAAAAAAkM/tyTsQmiCpQo/s320/DSC00365+copy.jpg

16 tahun (aliran akaun)

http://1.bp.blogspot.com/_gyGAi3CwcRY/S1vY3DW33vI/AAAAAAAACTo/T-wjed5czQQ/s640/10633_1271684834474_1300497451_7808.jpg

17 tahun (aliran akaun)

 http://4.bp.blogspot.com/_gyGAi3CwcRY/TOh-O5Be7YI/AAAAAAAADJY/XkwKODcFg2s/s640/IMG_8857+copy.jpg

18 tahun (dah ade pakwe) (mascoom)

http://2.bp.blogspot.com/-wGyTAq003Yk/TtShZ6qqgcI/AAAAAAAAEGg/V30jM06yQzc/s640/380818_293644130670552_118538314847802_1046879_1517057925_n.jpg

19 tahun (dah bertunang)

http://1.bp.blogspot.com/-TCMKPHJIAYU/UHFMaH23JmI/AAAAAAAAFQo/b8ekSGKCWa0/s640/IMG_8894.JPG

20 tahun (dah berkhawin)

http://2.bp.blogspot.com/-Xe2xWAc-C00/Ugii7rp6syI/AAAAAAAAGTQ/dnL7PxApphU/s640/photo.JPG

21 tahun (ibu muda)


Lengkapkan ? Dari cerita tentang dunia remaja .. kemudian beransur kepada lebih matang even dia masih remaja lagi ! Aku memang ngaku lah , irine memang seorang yang matang fikiran , berdikari , ada matlamat walaupon manja nya memang tak hilang dari dulu kini dan selamanya.


0 comments on "Irine Nadia Marcello's blog"

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal