Pages

Tuesday, August 13, 2013

hangpa kenai shazreen fazlynda dak ?

Posted by ika sulaika at 11:06 PM


Huy guys ,


I ni orang selatan so i tak reti nak kecek penang tapi nak reti kan jugak. Apa i peduli. Guna "i - i" ni memang nak lempang sangat ! uall, hangpa kenai shazreen fazlynda dak ? Kalau tak kenai , ape hang dok pikiak laeii ? Kenai-kenai larh~

Cover Photo




Uall , Shazreen fazlynda ni vlogger. Uall boleh subcribes account youtube dia. Kalau korang nak tau , aku follow video dia dari tahun lepas. Masa tuh terjumpa video dia dekat youtube. Video dia kelakar sangat. Lepastu , aku terus tengok semua video dia. Tapi tidok ler aku nak komen. Aku ni pemalas nak mengomen. Menengok rajin!

Satu benda yang aku suka dekat video dia .. adalah terang berderang. I mean tak ada kecelaruan warna *hangpa paham kah ??*. Lepastu , video dia ni suka buat aku berdekah-dekah. Serious talk tak tipu. Video pertama yang buat aku tergelak-gelak "silly questions". 

Kalau aku tengok video dia kan , mesti sibling aku pon sibuk dekat tepi. Padahal memula sorang kat celah lain , sorang dekat sudut lain. Tup tup dah ada dekat tepi aku. Haha actually , diaorang dah kenal sangat suara shazreen fazlynda ni :3 Kalau aku bukak video shazreen , mesti diaorang ada dekat tepi sekali. Lepas tuh dekah sama-sama :P




So here , aku nak listkan video yang sangat aku suka !


1- Ragam wanita
2- sarcasm is awesome
3- budak takdak gigi

***

Ada sorang blogger ni , dia review blog aku. Sudah lama aku tunggu orang print screen blog aku nih sebab netbook aku ni macam hidup segan , mampus taknak.



Huda : I think she is newbies kot ... kan? =D
 me : actually no.

some review from huda.

Huda : blog awak nampak ok sebenarnya...
 me : thanks huda ^^

Huda : but there have some advice from me - pada pandangan huda, cuba awak susun widget awak lagi nampak kemas dan cun dan pilih background yang simple mesti blog awak nampak lagi cun nanti, trust me... Apa - apapun selamat berblogging =D (this is just my advice =D) .
me : I tried tapi i hope ade orang bagi i free border sidebar tehee :P. Yaa , actually before ni dah pernah pakai simple background but nak tukar angin jap. Apepon cadangan huda dihargai ^^. i trust u and thank because sudi review blog i yang hentah pape ni.


***

0 comments on "hangpa kenai shazreen fazlynda dak ?"

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal