Pages

Sunday, August 11, 2013

Unofficial

Posted by ika sulaika at 1:49 PM


Hye guys ,

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/31475_509099812500344_1691032966_n.jpg


Rasa tak apa yang aku rasa ? yee .. aku rasa blog dah sunyi. hehe. Zaman aku baru berblog pon dah sampai hujung zaman. Ada beberapa blogger je asyik update. Yang lain , sorry to say bro! 2 tahun lepas , tak ada lah sunyi sangat sebab masih ada lagi yang berblog. sekarang ? huhuhu

Seiring zaman moden sekarang ni, ramai yang beralih kepada wechat , insta , keek , line , kakao talk and yang terbaru ON CHAT ! Actually , jumlah blog dah bertambah berkali ganda tapi terkubur huahua. Boring err menulis ? Sekarang lagi dasyat uall , tak sampai 6 bulan pon dah terkubur. Sedih sangat ! huahua

Aku ? mesti lah nak ikut jejak otai. Biar kan blog bersawang. Bila dah tak ada kerja baru lah blogging. Aku rasa ife aku yang sekarang dah terisi lah. SEronok sangat padahal biasa je~ Ada banyak yang aku dah rancang untuk buat. So , bila ada masa .. baru aku update blog ok. cetttttttttt -_-























0 comments on "Unofficial "

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal