Pages

Saturday, August 17, 2013

Wataks Dunia sixteen years young

Posted by ika sulaika at 6:30 PM


Hye guys ,


Semalam my bestie myrafy datang rumah. Perancangannya nak jumpa kawan lama weall shaikh haziq. Aku ajak shaikh datang raya dekat rumah and dia raya :) Rancangnya , aku ajak myrafy lepak sama-sama dengan shaikh. Tapi .. myrafy tak boleh datang cepat sangat. Shaikh pulak nak pergi open house kawan kepada kawan dia. So , both of them tak dapet nak bersua. Around jam 4 gitulah , myrafy online dekat rumah aku. Tetiba shaikh hantar chat.

Buat perancangan balik. Dalam beberapa puluh minit lepastu Shaikh datang. Assalamualaikum ikaaa~. Tanjat mak noks. Kelam kabut weall cari tudung. Tudung aku mana , tudung ?. Sepanjang pukul 4 sampai 6:30 asyik pung pang pung pang je. Weall cerita pasal pekembangan seri pinang, dia pulak bukak cerita pasal sekolah baru dia tuh. Ada sesiapa dari vokey batu bahat ? kenal tak budak shaikh ni ? hehe dia ambik jurusan elektrik.

Malam sebelum dia datang rumah , aku ada chat dengan dia. Itu pon kebetulan terjumpa facebook dia. Fb dia macam chipsmore tau ! Aku ada cakap nanti kita ambik gambar err ^^ . HAHA. Bukan apa , lepasni dia dah nak balik Hostel dia. Dah tuh bila nak jumpa lagi ? Raya tahun depan lah nampak nya. Jadi aku buat lah perancangan nak ambik gambar bertiga. Lagipon aku rapat dengan budak shaikh ni dari form 2. So , kitaorang pon berselca tiga orang. Tapi .... shaikh malu-malu pulak nak ambil gambar. Huahua. Yelah , dia sorang je lelaki. Weall perempuan.

Selca tiga watak kwan sampai tua part 1with Myra Fiqah and Shaikh Haziq.
 
 
 Watak-watak yang menjayakan hari semalam :*
 
Amira Afiqah binti Eswandi
   
  
Sulaika Mohd Yazid *owner iniminniemanymouth lah*
   
 

Shaikh malu-malu XD . Lepastuh kene paksa dengan aku. Siapa suruh sorok-sorok kan? Dah lah esok nak balik hostel. Raya tahun depan baru jumpa lagi agaknya -_-
Ika vs myrafy vs shaikh

    
 
Shaikh !!!!!!!!!!! tahun depan raya lagi ! make sure dah ada awek . eh ?

***
Semalam mak ada buat kek. Kek yang macam kat kedai ;D. Lepastu ila tukang mendekoratenya dan .... aku ? photag nya !

Homemade by emak n decoration by ieyla suhaila
   

0 comments on "Wataks Dunia sixteen years young"

Post a Comment

 

IKA SULAIKA Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal